itineri.de

itineri.de bietet Stadtführungen in Deutschland zur Zeit ausschließlich auf Spanisch und Katalanisch. Auf Barcelona auf deutsch können Sie mehr über unser Angebot in der katalanischen Hauptstadt erfahren!

Totes les fotos © Ferran Porta excepte Berlín Germania: CC BY-SA 3.0 DE (Bundesarchiv Bild 146-1986-029-02, Model „Große Halle“), Colònia: CC BY-SA 4.0 (Raimond Spekking, Kölner Dom und Hohenzollernbrücke Abenddämmerung), Hamburg: CC BY 2.0 (Alexander Svensson, Elbphilharmonie Illumination) i Salzburg: Taxiarchos228 („Freie Kunst“, Salzburg – Panorama nachts).

Els nostres serveis van molt més enllà del que ofereixen altres empreses de tours a Alemanya! Cliqueu en la pestanya de la ciutat que us interessa i no dubteu a escriure’ns per a informació detallada. No oblideu a més visitar l’apartat Info: Alemanya al dia, on trobareu cada quinze dies un interessant article: com moure-us amb el transport públic, informació sobre museus i molt, molt més. També us oferim pinzellades d’actualitat política, allò que a Alemanya està sent notícia. itineri.de és un lloc exclusiu per qui no vol ser un simple turista. També podeu seguir-nos a Facebook i a Twitter: som la vostra línia directa amb Alemanya, per suposat en català.

No dubteu a contactar-nos, sense cap compromís, si voleu informació sobre els nostres serveis. Podeu fer-ho a través d’aquest formulari o bé escrivint-nos un correu electrònic, a INFO@itineri.de. I per al pagament dels serveis que contracteu, el mètode més segur: PayPal (només necessiteu donar-vos d’alta en aquest enllaç, un servei completament gratuït per a vosaltres).

Benvinguts a Alemanya!     Willkommen in Deutschland!

Contacte

Segueix-me

contact@ferranporta.eu
Tel.: +49 176 999 87 242
Tel.: +34 690 93 56 74
Berlín/Barcelona