Diari de Berlín

Benvolgut lector,

De bon començament vaig voler dotar Diari de Berlín de doble presència, en paper i a internet. Per tres motius: en un espai virtual com aquest es pot actualitzar la informació rellevant que desgrana el llibre; es facilita a més la impagable comunicació entre el lector i l’autor; i, per últim, és possible gaudir d’algunes imatges del llibre en gran resolució o de vídeos que complementen la informació que s’ofereix en paper. Per què limitar-se al sistema tradicional de lectura quan el segle XXI ens ha obert les portes a possibilitats enormement enriquidores?

Us convido doncs a navegar pels diferents capítols (virtuals) del llibre, clicant a les caixes inferiors. Una caixa, un capítol. Si teniu el llibre a les vostres mans, gaudiu de la doble experiència paper-internet, i si encara no és el cas, sapigueu que esteu a només un clic d’aconseguir-lo (vegeu a sota: On puc comprar Diari de Berlín?).

No us perdeu l’entrevista (imaginària?) amb Carles Puigdemont! (AQUÍ)

Si ho desitgeu, podeu deixar un comentari a través del formulari situat a la part inferior de cada capítol virtual, així com també a l’apartat “Valoracions” del web de Nova Casa Editorial (cliqueu aquí). I, naturalment, no dubteu a contactar-me, quan ho vulgueu, enviant-me un correu electrònic a CONTACT@ferranporta.eu.

Gràcies pel vostre interès!

Ferran Porta

On puc comprar Diari de Berlín? A Barcelona el trobareu a Altair, El Corte Inglés i Casa del Libro, entre d’altres, i arreu de Catalunya a les llibreries Ulyssus (Girona) i Caselles (Lleida), a la Sarri (Mollerussa) i a Llorens Llibres (Vilanova i la Geltrú). També a les llibreries Vara de Rey (Eivissa), Santos (Lleó, ES) i Central Librera (Ferrol, ES). Igualment podeu adquirir-lo online, a Amazon o ebay, via web de les llibreries Nobel i, per suposat, a Nova Casa Editorial. 🙂

Contacte

Segueix-me

contact@ferranporta.eu
Tel.: +49 176 999 87 242
Tel.: +34 690 93 56 74
Berlín/Barcelona