Diari de Berlín

Benvolgut lector,

De bon començament vaig voler dotar Diari de Berlín de doble presència, en paper i a internet. Per tres motius: en un espai virtual com aquest es pot actualitzar la informació rellevant que desgrana el llibre; es facilita a més la impagable comunicació entre el lector i l’autor; i, per últim, és possible gaudir d’algunes imatges del llibre en gran resolució o de vídeos que complementen la informació que s’ofereix en paper. Per què limitar-se al sistema tradicional de lectura quan el segle XXI ens ha obert les portes a possibilitats enormement enriquidores?

Us convido doncs a navegar pels diferents capítols (virtuals) del llibre, clicant a les caixes inferiors. Una caixa, un capítol. Si teniu el llibre a les vostres mans, gaudiu de la doble experiència paper-internet, i si encara no és el cas, sapigueu que esteu a només un clic d’aconseguir-lo (vegeu a sota: On puc comprar Diari de Berlín?).

Si ho desitgeu, podeu deixar un comentari a través del formulari situat a la part inferior de cada capítol virtual, així com també a l’apartat “Valoracions” del web de Nova Casa Editorial (cliqueu aquí). I, naturalment, no dubteu a contactar-me, quan ho vulgueu, enviant-me un correu electrònic a CONTACT@ferranporta.eu.

Gràcies pel vostre interès!

Ferran Porta

Wer die Vergangenheit nicht kennt, kann die Gegenwart nicht verstehen und die Zukunft nicht gestalten”
(Qui no coneix el passat, no pot entendre el present ni tampoc construir el futur). Helmut Kohl al Bundestag, 1995.

 

On puc comprar Diari de Berlín? A Barcelona el trobareu a Altair, El Corte Inglés i Casa del Libro, entre d’altres, i arreu de Catalunya a les llibreries Ulyssus (Girona) i Caselles (Lleida), a la Sarri (Mollerussa) i a Llorens Llibres (Vilanova i la Geltrú). També a les llibreries Santos (Lleó, ES) i Central Librera (Ferrol, ES). Igualment podeu adquirir-lo online, a Amazon o ebay, via web de les llibreries Nobel i, per suposat, a Nova Casa Editorial. 🙂

** No us perdeu l’entrevista (imaginària?) amb Carles Puigdemont! (AQUÍ)

Contacte

Segueix-me

contact@ferranporta.eu
Tel.: +49 176 999 87 242
Tel.: +34 690 93 56 74
Berlín/Barcelona