Berlín pràctic

El transport públic és una eina imprescindible per al visitant d’una ciutat tan extensa com la capital d’Alemanya. Aquest apartat de Diari de Berlín se n’ocupa de bon començament, explicant les diferents xarxes de transport existents, tant soterrades com en superfície. Imprescindible fer-hi una ullada perque ningú no s’atabali en aterrar a Tegel o a Schönefeld! ✈

Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la (pàg. 376 de Diari de Berlín)

En relació encara amb el transport públic, Berlín pràctic convida el lector a descobrir la ciutat a través de dues fantàstiques línies d’autobús, la 100 i la 200, que passen pel davant d’edificis i de monuments històrics imprescindibles per a qualsevol turista. Entre les pàgines 377 i 386, Diari de Berlín detalla tot allò que, de principi a final de línia, el passatger pot veure còmodament assegut i sense pagar més que per un trajecte regular. Imperdible!

Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la (pàg. 377 de Diari de Berlín)
Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la (pàg. 379 de Diari de Berlín)

On llogar bicicletes, què és una boulette o quines són les activitats culturals i d’oci més importants que se celebren a Berlín al llarg de l’any: tot això i més, a Berlín pràctic!

Deixa un comentari