Berlín

Descobriu Berlín amb la visita guiada d’itineri.de

Us endinsareu en la història de Berlín amb una ruta guiada pels seus espais més emblemàtics; aprendreu a desplaçar-vos per la ciutat, sense dubtes, sense pors malgrat l’idioma i les distàncies; ens podreu contactar per telèfon durant la vostra estada, en qualsevol moment. Amb nosaltres, conèixer Berlín serà un joc de nens!

tour guiat, en català
teniu a la vostra disposició el nostre telèfon mòbil perquè ens pugueu localitzar en qualsevol moment de la vostra estada, si us cal un metge, no trobeu un restaurant determinat o la sala de concerts a la qual us dirigiu. Davant de qualsevol eventualitat, truqueu-nos, és part del nostre servei!
quin abonament de transport us interessa més, els horaris dels museus, les activitats que podeu fer a Berlín per aprofitar fins a l’últim minut de la vostra estada a la ciutat… Tota la informació que us calgui, prèvia al vostre viatge!

Abans i tot d’embarcar ja podeu començar a assaborir la capital alemanya, amb 📚 Diari de Berlín!

Aprofiteu l’estada a Berlín per visitar amb nosaltres alguns dels museus més destacats de la ciutat, l’antic camp de concentració de Sachsenhausen i la ciutat de Potsdam.

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

Deixa un comentari