Berlín – Museus

Amb més de 175 museus i col.leccions, Berlín és la vostra ciutat si l’art us apassiona! Els més visitats estan concentrats principalment en l’Illa dels Museus (Museumsinsel) i el Kulturforum, a tocar de Potsdamer Platz. Amb itineri.de, teniu l’oportunitat d’anar més enllà d’una simple passejada pels espectaculars passadissos de tres dels museus més destacats d’aquesta ciutat: us oferim una visita guiada pel Museu del Pèrgam, el Neues Museum i l’Alte Nationalgalerie!

Si no heu estat encara a Berlín i disposeu de poc temps, us aconsellem començar pel Pèrgam, que són tres museus en un: la Col.lecció antiga (Antikensammlung), amb les sales d’arquitectura i l’ala d’escultures (una petita mostra, ja que la majoria de peces són a l’Altes Museum), el Museu de l’Orient Mitjà (Vorderasiatisches Museum) i el Museu d’Art Islàmic (Museum für Islamische Kunst). No us acontenteu amb veure: amb la visita guiada d’itineri.de entendreu elements espectaculars com l’Altar de Pèrgam, la Porta del mercat de Milet i la Porta d’Ishtar!

També amb nosaltres podreu desxifrar el Neues Museum, que acull el Museu Egipci i la seva inquilina estrella: la hieràtica, majestuosa Nefertiti! Per anar fent boca, us convidem a fer un passeig per les sales d’aquest impressionant edifici, que va ser reobert l’any 2009 després d’una profunda remodelació: cliqueu aquí i gaudiu!

Igualment us oferim la possibilitat de descobrir l’Alte Nationalgalerie, amb obres mestres dels Classicisme i el Romanticisme, de l’Impressionisme francès així com abundosa mostra de pintura i escultura alemanya del segle XIX.

Amb tot, no acaben aquí les possibilitats de visitar amb nosaltres els museus berlinesos: la Gemäldegalerie, espectacular pinacoteca amb imprescindible obra europea dels segles XIII a XVIII, o la Col.lecció Scharf-Gerstenberg, que gravita al voltant del Surrealisme. I més, molt més podeu conèixer amb nosaltres!

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

 

Deixa un comentari