Hamburg

L’Ajuntament a l’Altstadt (Ciutat Vella) © Till Bartels

Hamburg és aigua, molta aigua! També és verd a la primavera i a l’estiu, una explosió de colors a la tardor i un hivern fred i càlid alhora. La ciutat-estat (us explicarem què vol dir, això) ofereix moltíssims atractius als seus visitants: el port i el mercat del peix d’Altona, l’Església de Sant Michael, la Cremonstraße, el carrer on domina la Casa Chile, espectacular símbol del boom econòmic que va experimentar el país després de la Primera Guerra Mundial…

En la vostra visita a Hamburg, deixeu-vos guiar per itineri.de i apreneu amb nosaltres com funciona la xarxa de transport públic, perquè pugueu aprofitar la resta de la vostra estada sense perdre ni un minut decidint si anéu en la direcció correcta.

tour guiat, en català
teniu a la vostra disposició el nostre telèfon mòbil perquè ens pugueu localitzar en qualsevol moment de la vostra estada, si us cal un metge, no trobeu un restaurant determinat o la sala de concerts a la qual us dirigiu, etc. Davant de qualsevol eventualitat, truqueu-nos, és part del nostre servei!
quina targeta de transport us interessa més, els horaris dels museus, les activitats que podeu fer a Hamburg per aprofitar fins a l’últim minut de la vostra estada a la ciutat… Us assessorem amb tot allò que vulgueu saber!

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

 

 

 

 

Deixa un comentari