Munic

Des d’itineri.de, el vostre contacte de referència a Alemanya, us oferim una visita guiada per Munic, la imperdible capital de Baviera! Prepareu-vos per descobrir-ne els seus racons imperdibles, des de l’espectacular Nou Ajuntament (Neues Rathaus) neogòtic, situat a la central Marienplatz, fins a la Residència, una espectacular barreja d’estils arquitectònics, en el passat palau dels reis bavaresos, que compta entre les seves estances amb el corprenedor Antiquarium.

Us explicarem l’evolució de la ciutat des del segle XII que la va veure néixer fins als nostres dies, a través de processos històrics d’intensa petjada, com el paper que va jugar la ciutat durant l’ascens del nazisme, als anys 20, i també culturals, entre d’altres per via de la molt famosa Oktoberfest, esperada i celebrada cada any per milers de persones!

tour guiat, en català
teniu a la vostra disposició el nostre telèfon mòbil perquè ens pugueu localitzar en qualsevol moment de la vostra estada, si us cal un metge, no trobeu un restaurant determinat o la sala de concerts a la qual us dirigiu, etc. Davant de qualsevol eventualitat, truqueu-nos, és part del nostre servei!

quina targeta de transport us interessa més, els horaris dels museus, les activitats que podeu fer a la ciutat per aprofitar fins a l’últim minut de la vostra estada… Us assessorem amb tot allò que vulgueu saber!

Quan visiteu Munic, tingueu també en compte la nostra oferta complementària: amb itineri.de podeu contractar visites comentades a alguns dels castells més espectaculars de Baviera, i també a la ciutat de Salzburg, a Àustria!

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

Deixa un comentari