Munic – Museus

Juntament amb Berlín, Munic és una altra gran ciutat alemanya amb una oferta museística per no acabar-se-la! Amb nosaltres, itineri.de, teniu l’oportunitat de conèixer tres dels seus màxims exponents, tres de les seves pinacoteques. Amb profunditat, amb informació, de forma amena. Preneu nota:

+ L’Alte Pinakothek (Pinacoteca antiga) mostra obra dels segles XIV al XVIII: l’escola neerlandesa, aquí representada per Heronimus Bosch; l’alemanya a través d’Albrecht Aldorfer i Albrecht Dürer, entre d’altres; la italiana amb els mestres Rafael, Leonardo da Vinci, Tiziano i Tintoretto; i encara una llarga llista de noms que inclou pinzells imperdibles com Rembrandt, Velazquez i El Greco, entre molts d’altres.

+ La Neue Pinakothek (Nova pinacoteca) està dedicada a l’art dels segles XVIII i XIX. William Turner i Constable en representació d’Anglaterra; per Alemanya, Leo von Klenze i Gaspar David Friedrich; i d’altres imprescindibles, com Claude Monet, Paul Gauguin, Vincent Van Gogh, Francisco Goya, Gustav Klimt i Egon Schiele. Amb nosaltres entendreu, fonamental, el context en què tots ells van produir el seu art, en uns temps plens de revolucions, de noves maneres d’entendre el món!

+ La Pinakothek der Moderne dedica els seus espais a l’art del segle XX i a les exposicions temporals del segle XXI. S’hi pot veure obra de Picasso, de Dalí i de Joan Miró, però també dels també imprescindibles Joseph Beuys, de Kandinsky i de Paul Klee, entre molts d’altres que us fascinaran. Les dues guerres mundials i com l’art les representen, els anys del Sigmund Freud i la inspiració dels surrealistes; la bomba d’Hiroshima; en definitiva, la modernitat amb totes les seves cares.

No us acontenteu amb admirar sense entendre: amb les visites guiades que us oferim des d’itineri.de sabreu interpretar allò que d’altres només veuen.

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

Deixa un comentari