Munic – Castells

De ben segur era un dels vostres somnis: conèixer Neuschwanstein, l’espectacular castell que va fer construir Lluís II de Baviera a final segle XIX. Molt probablement fa temps que tenieu al cap visitar-lo, però… com arribar-hi? Segurament n’heu llegit alguna cosa, però… com entendre-s’hi, en alemany?

La solució son nosaltres, itineri.de! Fareu en tren la ruta Munic – Neuschwanstein – Munic, unes 8 hores en total per conèixer el castell d’aquell rei que ha passat a la història amb el poc honorós qualificatiu de ‘boig’. Ho era realment? Què hi ha de cert en la seva llegenda? I quin paper va jugar el compositor Richard Wagner, en la seva vida? Durant el trajecte, us explicarem això i molt més. També mentre travesseu Marienbrücke, el pont de Maria, gaudint de les impressionants vistes sobre els Alps bavaresos. A la fi podreu veure amb els vostres ulls aquell castell que, per cert, serviria d’inspiració a Walt Disney per una de les seves pel.lícules…

Després de comprar a l’estació el Bayern-Ticket, amb què tindreu inclosos trens regionals i autobusos urbans, ja podreu iniciar l’aventura de descobrir Neuschwanstein… i si us ve de gust, podeu conèixer també amb nosaltres el castell de Linderhof, més petit que l’anterior però on Lluís II hi va passar més temps. Ah, important: per fer qualsevol de les dues excursions, penseu a portar calçat ben còmode!

Podeu veure més fotos de Neuschwanstein a la nostra galeria d’imatges, clicant aquí.

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

Deixa un comentari