Potsdam

Situada a només 40 minuts de la Friedrichstraße berlinesa, Potsdam és Sanssouci i Cecilienhof, és el barri holandès i també, per a sorpresa de molts, la ciutat de la Porta de Brandenburg. Que no és a Berlín, la Porta de Brandenburg? O és que n’hi ha dues? Us explicarem la història d’aquest monument, i molt més, durant el tour que us oferim a la capital de Brandenburg!

tour guiat, en català
teniu a la vostra disposició el nostre telèfon mòbil perquè ens pugueu localitzar en qualsevol moment de la vostra estada, si us cal un metge, no trobeu un restaurant determinat o la sala de concerts a la qual us dirigiu, etc. Davant de qualsevol eventualitat, truqueu-nos, és part del nostre servei!

Una pinzellada històrica

Potsdam va patir les penúries provocades per la Guerra dels 30 anys (1618-1648), i posteriorment seria escollida residència de caça del príncep Frederic Guillem I, el “Gran Elector”, cosa que la convertiria, de facto, en una “segona capital” alemanya. El 1685, l’Edicte de Potsdam va obrir les portes a l’arribada dels hugonots, els calvinistes francesos que, empesos per una ordre del monarca gal, havien de deixar el seu país per motius religiosos. Dècades més tard arribarien el Palau de Sanssouci i el Neues Palais, l’Orangerie ja al segle XIX i Cecilienhof a començament del XX.

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

Deixa un comentari