Salzburg (Àustria)

A només 150 kilòmetres de Munic, la ciutat austríaca de Salzburg regala als seus visitants un centre històric espectacular, Patrimoni de la Humanitat des de 1996. També la fortalesa de Hohensalzburg, els ciments de la qual són del segle XI i que presideix la ciutat des de dalt del turó. Amb itineri.de teniu l’oportunitat de descobrir la ciutat natal de Mozart! Oblideu-vos d’investigar com arribar-hi, d’intentar aclarir-vos en alemany: deixeu-ho a les nostres mans, poseu-vos còmodes i som-hi, escapada a Salzburg!

En aquest tour coneixereu els jardins del Palau de Mirabell, situat a la Neustadt (la “Ciutat nova”) de Salzburg, la Pl. Makart on veureu la casa de Mozart, actualment un museu. Recorrereu amb nosaltres el centre històric, la plaça del Mercat, la Vella i la Nova Residència… També us explicarem la històrica vinculació entre Salzburg i el land alemany de Baviera, capital del qual és Munic, així com les conseqüències que la 2a Guerra Mundial va tenir en la ciutat. I moltes coses més!

L’excursió té una durada d’aproximadament 8 hores, i a més de totes les explicacions i visites pertinents per part nostra, tindreu temps per passejar pels carrers de la ciutat, gaudir de la seva arquitectura i, si ho voleu, aprofitar per visitar algun dels museus que us aconsellarem!

Contacteu-nos sense compromís enviant-nos un mail a CONTACT@ferranporta.eu i us n’informarem amb molt de gust.

Deixa un comentari