Sobre mi

Curriculum vitae 👉 cliqueu aquí

Vaig néixer un cap de setmana de finals d’estiu, 28 anys després que Franco donés el tret de sortida a l’inacabable període de regència de la grande y libre. De ben nano vaig tenir clar què volia ser de gran: camioner. Em fascinava la perspectiva dels llargs viatges travessant fronteres i llengües, submergint-me en cultures alienes.

El projecte va quedar aparcat, mai més ben dit. Seure al votant d’aquells vehicles potser no estava fet per mi, però la necessitat de conèixer altres maneres de fer i de pensar va romandre inalterable. Un temps viscut a l’Equador i prop d’una dècada afincat a Alemanya han contribuït fortament a modelar la meva visió del món, influenciada també per altres viatges i intercanvis culturals amb persones d’arreu.

Viatjar, descobrir, dialogar, conèixer i explicar: devia ser inevitable que m’acabés diplomant en Turisme i llicenciant en Periodisme. Deixant de banda els molts anys dedicats a l’ensenyament de l’anglès, aquests són els dos eixos sobre els quals ha girat la major part de la meva vida laboral: des de l’hoteleria i la cultura fins, un cop instal·lat a Berlín, la comunicació, tant a ràdio com a premsa, i l’activisme en clau catalana.

També en la promoció turística –i política– de Catalunya hi poso –o hi he posat– moltes energies, però no menys que en itineri.de, projecte que vaig engegar l’any 2011 a Berlín: des d’aleshores he acompanyat centenars de viatgers de parla catalana en la seva descoberta d’Alemanya.

PS: parlant d’Alemanya, de Berlín estant em van fer una entrevista singular, el juliol de 2013, que podeu veure aquí. 😉