Skip to content

ferranporta.eu

La pandèmia i el turisme

Si ens hagueren dit el que se’ns venia al damunt, no ens ho hauriem cregut. La pandèmia, desfermada a mitjan març de 2020, ens ha canviat la vida a tots. Tots n’hem patit les conseqüències a nivell personal o familiar, laboral o de relacions socials. L’àmbit del turisme ha sofert de manera implacable: confinaments obligatoris, fronteres tancades i, quan les restriccions es relaxaven, incerteses que no convidaven precisament a marxar enlloc.

L’abril de 2022, dos anys llargs d’ençà de l’inici de l’epidèmia, la situació sembla sota control – si més no a Europa i bona part del món occidental. Hem de seguir amatents, no hi ha dubte, però també ser optimistes respecte a l’evolució de la situació sanitària. I hem de tornar a gaudir de tot allò de bo i de bonic que ens ofereix el planeta. Ens esperen paisatges fascinants i experiències culturals úniques que alimenten l’ànima i renoven energies. ❤️

itineri.de, els meus col·laboradors i jo mateix us esperem per reprendre la descoberta de nous destins, a Alemanya i arreu!

Ferran Porta

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?