Skip to content

ferranporta.eu

itineri.de

Als anys noranta vaig trepitjar Berlín per primera vegada. Els checkpoints ja havien perdut la seva funció i bona part del Mur —no tot— havia estat fet miques i venut en capcetes. Amb tot, el rastre de dècades de divisió era present a cada racó.

Berlín estava per reconstruir. Malgrat això, o potser per això, em va fascinar tan bon punt em vaig instal·lar al primer districte on vaig viure, Prenzlauer Berg. M’hi va enganxar el pes de la història, els molts parcs (quants parcs!) i, en definitiva, l’atmosfera d’aquesta ciutat d’avingudes infinites. També l’escassa arquitectura que havia sobreviscut als bombardejos de la guerra i la que començava a aflorar a les portes del segle XXI.

El naixement d’itineri.de

Aquesta fascinació em va portar a escriure Diari de Berlín i a fundar itineri.de, l’any 2011, quan l’oferta de tours a la capital era ínfima. Amb el temps, les visites guiades amb l’empresa es van estendre per Alemanya i més enllà. Consulteu el menú d’itineri.de per saber quines ciutats podeu visitar amb nosaltres, i quins serveis oferim.

El desembre de 2020 es va inaugurar a Berlín el Humboldt Forum, una gran institució cultural allotjada en el reconstruït Palau Reial de la Ciutat (Stadtschloß). Sobre la reconstrucció, la institució i, en definitiva, el Berlín del moment tractava el programa de Deutsche Welle on em van entrevistar (aquí podeu veure el programa sencer).

PS: de Berlín estant em van fer temps enrere una entrevista singular, que podeu veure aquí.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?