Skip to content

ferranporta.eu

Un món per descobrir

El temps de residència a l’Equador, on vaig anar a viure amb setze anys, em va ensenyar que al món hi conviuen cultures molt diferents — i que la diversitat cultural és fascinant. Va ser llavors quan vaig saber que em voldria dedicar al turisme. En aquest àmbit tinc una llarga experiència, entre d’altres:

  1. Com a petit empresari, des que l’any 2011 vaig fundar a Berlín itineri.de. Havent treballat com a guia freelance a la fascinant capital d’Alemanya, l’empresa em permetia ampliar serveis a altres ciutats.
  2. Com a periodista treballant, entre d’altres, per la promoció turística de Catalunya en llengua alemanya.

Els meus serveis en l’àmbit turístic

També tinc experiència com a acompanyant de grups, principalment amb agents de viatges o periodistes alemanys en rutes de documentació, i catalans de visita a Alemanya. Gaudeixo dissenyant programes turístics i organitzant visites. També m’interessa enormement el turisme genealògic, una varietat del turisme poc freqüent però fascinant.

Comunicació turística o cultural

Acompanyament de grups (parlo amb fluïdesa alemany, anglès i francès)

Preparació de programes turístics, entre d’altres.

Per a informació o propostes, 📧 contacteu-me per mail sense compromís.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?