Skip to content

ferranporta.eu

Salzburg (Àustria)

Situada a només 150 kilòmetres de Munic, Salzburg ofereix als visitants un centre històric i un entorn espectaculars. La ciutat és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des de 1997. En destaca en primer lloc la fortalesa de Hohensalzburg, que domina la ciutat des del cim del turó Festungsberg. Descobriu-la amb itineri.de!

Una ciutat d’enorme tradició musical

Amb nosaltres descobrireu la ciutat natal de Mozart — i d’una llarga llista de compositors i organistes. La fama musical de Salzburg és llegendària! Veureu els jardins del Palau de Mirabell, situat a la Neustadt (la “ciutat nova”) de Salzburg. Aquesta càmera n’ofereix una imatge fantàstica. També la plaça Makart on és la casa de la família Mozart, actualment un museu. Amb itineri.de recorrereu el centre històric, on veureu l’antiga plaça del mercat, la Residència i la Nova Residència. També us explicarem la històrica vinculació entre Salzburg i Baviera, land alemany fronterer amb Salzburg.

tour guiat
teniu a la vostra disposició el nostre telèfon mòbil perquè ens pugueu localitzar en qualsevol moment de la vostra estada, si us cal un metge, no trobeu un restaurant determinat o la sala de concerts a la qual us dirigiu, etc. Davant de qualsevol eventualitat, truqueu-nos, és part del nostre servei!
quina targeta de transport us interessa més, els horaris dels museus, les activitats que podeu fer a la ciutat per aprofitar fins a l’últim minut de la vostra estada… Us assessorem amb tot allò que vulgueu saber!

La visita de Salzburg es pot fer aprofitant la vostra estada a la ciutat, o també com a excursió d’un dia des de Munic.

ℹ Contacteu-nos per mail — i ens veiem a Salzburg!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?