Skip to content

ferranporta.eu

Berlín pràctic

Amb una superfície nou vegades més gran que la de Barcelona, Berlín necessita una enorme xarxa de transport públic — i la té. Metro, rodalies, autobusos i tramvies: en aquest capítol de Diari de Berlín en dono detalls que cal conèixer.

Explico què volen dir U-Bahn o S-Bahn i quines característiques té el transport públic a la ciutat. És important tenir-ne una idea clara abans d’aterrar a Schönefeld, la població limítrof amb Berlín on es troba l’aeroport Berlin-Brandenburg (BER).

També en l’àmbit de la mobilitat menciono a “Berlín pràctic” alguns locals de lloguer de bicicletes, situats a diferents districtes. La ciutat està força preparada per als ciclistes, però no s’hi val a badar. En bici, sí, però fent atenció als vehicles motoritzats.

Finalment, en aquest capítol hi trobareu alguns restaurants que recomano així com un petit diccionari bàsic per entendre la carta. I hi incloc una agenda d’activitats que, any rere any, enriqueixen el panorama cultural d’aquesta gran capital.

➡➡ Torneu al menú principal del llibre: Diari de Berlín.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?