Skip to content

ferranporta.eu

L’art de la comunicació

Periodista freelance des de 2011, treballo amb clients catalans i d’arreu. M’hi ajuden la formació i l’experiència d’anys de periodisme — i també el coneixement de llengües, en especial l’anglès, l’alemany i el francès.

Webs i blogs, xarxes socials, newsletters i butlletins són eines fonamentals per fer arribar el nostre missatge al món, però perque siguin efectius calen 👉 continguts informatius i atractius i 👉 una estratègia comunicativa eficaç.

Redacció d’articles i reportatges. Documentació, recerca sobre el terreny … i mans al teclat!

Gestió i realització d’entrevistes per a suport en paper o online.

Catàlegs corporatius i fulletons. Us esteu plantejant fer-ne per a la vostra empresa?

Material divulgatiu en l’àmbit cultural, com museus, centres culturals, editorials, …

Escriviu-me a 📧 ferran.porta@periodistes.org per a informació o propostes.

El 19 de setembre de 2021 em van entrevistar a SER Catalunya (enllaç al web). Vam parlar de Berlín, esclar, però també vam fer una petita incursió a Andorra. Precisament al país dels Pirineus m’havien entrevistat pocs mesos abans, per parlar del llibre que dedico al país (entrevista a Ràdio Nacional d’Andorra).

Al programa Passaport BCN, gravat a Berlín per a betevé, explico què són les Stolpersteine. D’ençà els anys noranta, aquestes “pedres amb que s’ensopega” visibilitzen i dignifiquen milers de víctimes del nazisme. El projecte creix sense aturador. N’hi ha més de 75.000 dins i fora d’Europa, més de 500 de les quals són a Catalunya (any 2024).

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?