Skip to content

ferranporta.eu

Reinickendorf

El metro és el mitjà perfecte per iniciar l’exploració de Reinickendorf (les meves fotos), un districte gairebé tan gran com tot Barcelona. La línia U6 arriba fins a Alt Tegel, on comença la ruta que proposo a Diari de Berlín. El viatge en sí, de fet, ja és part del procés de descoberta del districte. Un tram de la línia circula sobre viaducte i així, des del mateix vagó, anireu situant algún element que explico en el llibre.

La natura imprimeix bona part del caràcter de Reinickendorf — com passa a d’altres districtes de Berlín. El llac de Tegel i l’abundant vegetació que l’envolta són energia pura pel visitant! Però hi ha més, esclar. El palau de Tegel, per exemple, que va ser propietat dels molt il·lustres germans Von Humboldt. O les cases senyorials al carrer que mena fins al llac. O dos dels restaurants més antics de Berlín. O, també, el pont de la fotografia, amb una història curiosa…

Precisament a prop del pont amarren vaixells que naveguen pels rius i canals de Berlín. Una opció a tenir molt en compte quan arriba el bon temps!

➡➡ Accediu al següent capítol: Berlín de la A a la Z.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?