Skip to content

ferranporta.eu

Potsdam

Situada a només 40 minuts de l’estació central de Berlín, Potsdam s’identifica sobretot pel magnífic palau i jardins de Sanssouci. Però també Cecilienhof, el barri holandès i, sorpresa, la Porta de Brandenburg, són símbols de la ciutat. Que no és a Berlín, la Porta de Brandenburg? N’hi ha dues? Amb itineri.de coneixereu la història d’aquest monument, i molt més, durant el tour que us oferim a la capital de Brandenburg.

Una pinzellada històrica

Potsdam va patir de valent les penúries provocades per la Guerra dels 30 anys. Posteriorment va ser escollida residència de caça del príncep Frederic Guillem I, el “Gran Elector”, esdevenint d’alguna manera una “segona capital” prussiana. El 1685, l’Edicte de Potsdam va obrir les portes a l’arribada dels hugonots, els calvinistes francesos expulsats del seu país per un decret de Lluís XIV. En l’àmbit arquitectònic destaquen el Palau de Sanssouci i el Neues Palais, l’Orangerie i Cecilienhof, construïts entre els segles XVIII i XX.

Recórrer Potsdam amb itineri.de

tour guiat
teniu a la vostra disposició el nostre telèfon mòbil perquè ens pugueu localitzar en qualsevol moment de la vostra estada, si us cal un metge, no trobeu un restaurant determinat o la sala de concerts a la qual us dirigiu, etc. Davant de qualsevol eventualitat, truqueu-nos, és part del nostre servei!

ℹ Contacteu-nos per mail — i ens veiem a Potsdam!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?