Skip to content

ferranporta.eu

Marzahn-Hellersdorf

Si hi ha un districte de Berlín amb (certa) mala fama, aquest és Marzahn-Hellersdorf (les meves fotos). És a l’est de l’est de la ciutat i això implica algunes coses. La mala fama però és exagerada. El visitant ocasional no s’enfronta a cap perill més gran del que pot trobar, per exemple, a les Rambles de Barcelona. I descobrirà, en canvi, una part de Berlín que el sorprendrà muy positivament. En recomano molt una visita!

A Diari de Berlín us proposo una ruta als orígens de Marzahn. Passejareu entre la vella escola —avui museu—, l’església parroquial i, sí, un dels diversos molins que resten encara a Berlín! El trajecte en tramvia entre Alexanderplatz i Alt-Marzahn és en sí mateix una joia, doncs permet descobrir còmodament força restes, encara visibles, del passat comunista d’aquesta ciutat.

Només 20 minuts a peu separen Alt Marzahn dels preciosos Jardins del món, que des de 2017 es poden sobrevolar en telecabina. Perspectiva de Marzahn i fantàstiques vistes del parc!

➡➡ Visiteu l’onzè districte, Lichtenberg.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?