Skip to content

ferranporta.eu

Berlín – Sachsenhausen

Camps de concentració, de treballs forçats i d’extermini. El règim nazi en va crear centenars, dins i fora d’Alemanya. La construcció es va iniciar tan bon punt Hitler va arribar a la cancelleria, el gener de 1933. Aquests recintes d’horror van marcar sobretot la memòria dels qui van aconseguir sobreviure’ls, però també dels qui els van alliberar:

“Allà, les nostres tropes hi van trobar imatges, sons i pudors més horribles del que es pugui imaginar,
crueltats que, de tan desproporcionades, resulten incomprensibles per a una ment normal”

Coronel William W. Quinn
29 d’abril de 1945
Alliberament del camp de concentració de Dachau

Memorial i museu Sachsenhausen

Amb itineri.de sortirà de Berlín, en tren, cap a la veïna localitat d’Oranienburg. Allà es troba Sachsenhausen, on entre 1936 i 1945 van ser empresonades més de 200.000 persones. Avui dia, el recinte és un memorial i museu concebut per explicar la història, per evitar que s’oblidi i que algún dia pugui repetir-se.

Us oferim una visita guiada a Sachsenhausen per explicar-vos, in situ, com era el dia a dia en aquell recinte. Us donarem informació de context. Sabreu què va portar el règim nazi a construir els camps, com els va gestionar i, també, com es van produir els alliberaments.

En aquest enllaç podeu veure’n algunes fotografies.

tour guiat
durada aproximada, inclosos els trasllats amb transport públics: 5 hores

ℹ Contacteu-nos per mail — i ens veiem a Berlín!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?