Skip to content

ferranporta.eu

Passejant pels dotze districtes de Berlín

Gairebé 900 km2 fan de Berlín una ciutat de dimensions colossals, especialment si es comparen amb els modestos 100 km2 de Barcelona. Per això, si hi aneu un parell de dies centrareu les vostres visites al districte de Mitte. El motiu l’explico a Diari de Berlín. Però si feu una estada més llarga, o si coneixeu Berlín de viatges anteriors, trobareu una pila d’atractius arreu de la ciutat. Calçat còmode, plànol del metro, … i gaudiu les passejades!

Berlín d’est a oest i de nord a sud

En aquest capítol proposo dotze rutes, una per cada districte. Totes tenen un mapa on mostro estacions de metro o tren, i altres elements interessants. Els números indiquen edificis, monuments o espais que destaquen per algún motiu que també explico.

A Berlín hi ha visites imprescindibles, com l’Illa des Museus, l’avinguda Unter den Linden o la plaça Gendarmenmarkt, totes tres a Mitte. Prepareu-vos però per veure també molins de vent, grans llacs amb platges o ponts de pel·lícula!

Les descripcions són detallades, no us perdreu. Gaudiu Berlín … sencer!

➡➡ Visiteu el primer districte, Mitte.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?