Skip to content

ferranporta.eu

Lichtenberg

Amb el nom de Zillepromenade es coneix aquest passeig a Lichtenberg (les meves fotos), en honor al dibuixant i fotògraf Heinrich Zille. Discorre paral·lel al llaguet de Rummelsburg, un apèndix del riu Spree. Destaca la torre d’aigua, a tocar de l’estació Ostkreuz, i més al fons la silueta de la torre de televisió.

Justament pel barri de Rummelsburg proposo a Diari de Berlín un passeig per la història. La zona al voltant de la plaça Tucholla es va construir en l’època anomenada Gründerzeit. Es correspon amb els temps de bonança econòmica a Alemanya, a la segona meitat del segle XIX. Els amants de l’arquitectura gaudiran amb els edificis en estil historicista.

També a Lichtenberg es troba l’última casa que Mies van der Rohe, un dels pares de l’arquitectura moderna, va construir al seu país. I un altre atractiu, molt especialment per a famílies: el Tierpark. Del segon parc zoològic de Berlín en parlo també al llibre.

➡➡ Visiteu el dotzè i últim districte de Berlín, Reinickendorf.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?