Skip to content

ferranporta.eu

Berlín – Museus

Amb més de 175 museus i col·leccions, Berlín és una gran ciutat per als amants de l’art i la història. Els més visitats es troben a l’Illa dels Museus (Museumsinsel) i el Kulturforum, a tocar de Potsdamer Platz. Amb itineri.de fareu molt més que passejar-vos per les sales espectaculars de tres dels museus més destacats d’aquesta ciutat. Us oferim una visita guiada pel Museu del Pèrgam, el Neues Museum i l’Alte Nationalgalerie.

Tres museus (espectaculars) en un de sol

Comenceu pel Pèrgam si no disposeu de gaire dies a Berlín. A l’anomenada Col·lecció Antiga s’exposen mostres d’arquitectura grega i romana que treuen la respiració. També s’hi mostren milers d’objectes de Mesopotàmia, Síria i Anatòlia (Museu de l’Orient Mitjà), així com obres mestres d’art islàmic. Amb la visita guiada d’itineri.de entendreu elements espectaculars com l’Altar de Pèrgam, la Porta del mercat de Milet i la Porta d’Ishtar.

Art per a tots els gustos

També amb nosaltres podreu desxifrar el Neues Museum (Museu Nou), la casa de la col·lecció egípcia i la seva inquilina estrella: la captivadora Nefertiti. Us proposen per començar un passeig per aquest impressionant museu, reobert l’any 2009 després d’una profunda remodelació: cliqueu aquí i gaudiu!

Igualment us oferim la possibilitat de descobrir l’Alte Nationalgalerie, amb obres mestres del Classicisme i el Romanticisme, de l’Impressionisme francès així com pintura i escultura alemanya del segle XIX.

Fora de l’Illa dels Museus, itineri.de us apropa entre d’altres la Gemäldegalerie, pinacoteca amb imprescindible pintura europea dels segles XIII a XVIII, o la col·lecció Scharf-Gerstenberg, centrada sobretot en el surrealisme. S’hi exposa obra de Magritte i Max Ernst, entre d’altres.

ℹ Contacteu-nos per mail — i ens veiem a Berlín!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad
Open chat
1
Hola!
Hello! How can I help you?